Camping Lac de la Liez

Camping Lac de la Liez is een leuke, kleinschalige camping op de grens van de regio’s Bourgogne en Champagne-Ardenne. De camping ligt bij het plaatsje Peigney, in het departement Haute-Marne. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in deze streek!

Over camping Lac de la Liez

Camping Lac de la Liez is een kleinschalige camping met 190 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en chalets huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingericht. Er is vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken voor tijdens de warme zomerdagen. De staanplaatsen liggen aan de oever van het Lac de la Liez, waar u heerlijk kunt zwemmen. Vanaf het campingterrein is er direct toegang tot een zandstrand, waar onder meer waterfietsen en roeiboten gehuurd kunnen worden. Ook is er een mooi zwembad op het campingterrein waar gezwommen kan worden. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en is er een sportveld. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen!

In de omgeving van camping Lac de la Liez

In de omgeving van camping Lac de la Liez is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping, onder meer de mooie abdij van Auberive bezoeken. Ook is een bezoekje aan de mooie plaats Langres absoluut de moeite waard. Hier kunt u onder meer over de mooie oude middeleeuwse verdedigingsmuur wandelen. Er is zoveel te zien en te beleven in de omgeving van deze camping, dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen!

Boek uw verblijf op camping Lac de la Liez

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haute-Marne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Marne ook interessant: