Camping Le Lac d’Orient

Camping Le Lac d’Orient is een mooie, parkachtige familiecamping bij het Lac d’Orient in het departement Aube. De camping grenst aan een bos en is verder omgeven door akkers. Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming om helemaal tot rust te komen in de regio Champagne-Ardenne!

Over camping Le Lac d’Orient

Camping Le Lac d’Orient is een middelgrote camping met 218 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten safaritenten huren. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door loofbomen, heggen en lage struiken. Er is dan ook vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en ook schaduwplekken zijn er genoeg. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Er zijn enkele waterglijbanen en uiteraard is er ook een apart kleuterbad. Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen en is er een sportterrein waar gevoetbald of gevolleybald kan worden. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Op 200 meter van het campingterrein ligt het mooie Lac d’Orient, waar u onder meer kunt zeilen, windsurfen en kanoën.

In de omgeving van camping Le Lac d’Orient

In de omgeving van deze mooie camping is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping, onder meer het indrukwekkende kasteel van Sedan bezoeken. Ook een uitstapje naar de mooie stad Troyes is de moeite waard. Ook een uitstapje naar het kasteel van La Motte-Tilly een absolute aanrader. Er is zoveel te beleven in de omgeving van de camping dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen!

Boek uw verblijf op camping Le Lac d’Orient

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Aube? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Aube!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aube ook interessant: