Flower Camping Le Domaine du Buisson

Flower Camping Le Domaine du Buisson is een mooie, langgerekte camping langs een riviertje.Flower Camping Le Domaine du Buisson De camping ligt bij het plaatsje Louvemont in het departement Haute-Marne en is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in dit gebied.

Over Flower Camping Le Domaine du Buisson

Flower Camping Le Domaine du Buisson is een rustige, kleinschalige camping met 57 staanplaatsen. Op de camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en blokhutten huren. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers. De staanplaatsen zijn ruim en vlak. Er is zo altijd sprake van voldoende privacy. Op de camping is een mooi buitenzwembad te vinden, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er altijd voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. Op ongeveer zeven kilometer afstand van de camping is een leuk meer te vinden, het Lac du Der-Chantecoq. Bij dit meer zijn enkele leuke strandjes te vinden. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de omgeving van deze rustige camping kunt verkennen.
Flower Camping Le Domaine du Buisson

In de omgeving van Flower Camping Le Domaine du Buisson

In de omgeving van Flower Camping Le Domaine du Buisson is veel te zien en te beleven. Van leuke kastelen als het kasteel van Pailly tot aan de mooie abdij van Auberive. Ook aan mooie plaatsjes is er geen gebrek. Zo is een uitstapje naar de mooie plaats Langres absoluut de moeite waard. In het historische centrum van Langres kunt u uren door de mooie straatjes wandelen. Bent u op zoek naar een rustige camping, waar u even helemaal tot rust kunt komen? Dan is Flower Camping Le Domaine du Buisson een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op Flower Camping Le Domaine du Buisson

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haute-Marne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Marne ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk