Camping Airotel Club Marina Landes

Camping Airotel Club Marina Landes is een mooie familiecamping op ongeveer 800 meter van het strand. De camping ligt bij de bekende badplaats Mimizan-Plage, in het departement Landes. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie!

Over camping Airotel Club Marina Landes

Camping Airotel Club Marina Landes is een grote camping met 484 plaatsen. De staanplaatsen op deze camping zijn overwegend vlak en worden afgebakend door talrijke bomen, struiken en halfhoge hagen. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Vanaf het terrein van de camping is het slechts een korte wandeling naar zee. Om lekker te kunnen zwemmen hoeft u het terrein van de camping echter niet te verlaten. Zo zijn er op de camping twee rechthoekige zwembaden te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een midgetgolfbaan, een sportterrein en kunt u helemaal tot rust komen in de sauna. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de mooie omgeving van de camping kunt verkennen!
Camping Airotel Club Marina Landes

In de omgeving van camping Airotel Club Marina Landes

In de omgeving van deze mooie camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een uitgebreide wandeling door het mooie Forêt des Landes absoluut de moeite waard. Ook een bezoekje aan het mooie Marais d’Orx is de moeite waard voor de natuurliefhebbers onder ons. Tot slot zijn ook uitstapjes naar mooie abdijen als Abbaye de Sorde en de abdij van Saint-Sever meer dan de moeite waard. Voor een uitgebreid bezoek aan deze abdijen kunt u gerust enkele uren de tijd nemen!

Boek uw verblijf op camping Airotel Club Marina Landes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Landes? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Landes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Landes ook interessant: