Camping Airotel l’Océan

Camping Airotel l’Océan is een mooie gezinscamping en ligt in een duingebied bij het plaatsje Lacanau-Ocean, in het departement Gironde. Op deze camping is een waar tropisch zwemparadijs te vinden, waardoor deze camping een ideale vakantiebestemming is voor het hele gezin!

Over camping Airotel l’Océan

Camping Airotel l’Océan is een grote camping met 545 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten stacaravans huren. De camping ligt op een bosrijk terrein en de staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door planten en bomen. Er is dan ook altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Op camping Airotel l’Océan hoeft niemand zich te vervelen. Er is namelijk een mooi tropisch zwemparadijs met verschillende glijbanen waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad. Ook is er een waterspeeltuin en een kinderspeeltuin, waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een tennisbaan, een volleybalveld en kunt u fietsen huren bij de receptie. Doordat de camping op slechts 800 meter van de kust ligt, kunt u er ook voor kiezen om de dag aan zee door te brengen.
Camping Airotel l’Océan

In de omgeving van camping Airotel l’Océan

In de omgeving van camping Airotel l’Océan is veel te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar de prachtige stad Bordeaux tot de mogelijkheden. In het centrum van deze mooie stad kunt u uren doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Ook kunt u hier het mooie Palais Gallien bezoeken. Ook een bezoekje aan Dune du Pyla is de moeite waard. Deze zandduin is de allerhoogste duin van heel Europa en een bezoekje aan deze duin is leuk voor jong en oud!

Boek uw verblijf op camping Airotel l’Océan

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Gironde!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gironde ook interessant: