Camping Bleu Soleil

Camping Bleu Soleil is een leuke familiecamping bij het plaatsje Rouffignac-Saint-Cernin-de-Reilhac in het departement Dordogne. De camping ligt in het hart van de Périgod Noir en is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie met het hele gezin in de Dordogne!

Over camping Bleu Soleil

Camping Bleu Soleil is een gezellige, middelgrote familiecamping met 120 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en stacaravans huren. De staanplaatsen op camping Bleu Soleil liggen op een licht hellend terrein met uitzicht over het prachtige landschap van de Dordogne. De verschillende plaatsen zijn van elkaar gescheiden door struiken. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Er is ook een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Op de camping is vers brood verkrijgbaar en in het restaurant op de camping bent u aan het juiste adres voor een lekkere maaltijd.

In de omgeving van camping Bleu Soleil

In de omgeving van camping Bleu Soleil is enorm veel te zien en te beleven. Zo zijn mooie plaatsen als Périgueux en Sarlat goed bereikbaar. Ook leuk is een uitstapje naar de grot van Rouffignac, die niet ver van de camping vandaan ligt. In de omgeving zijn nog veel meer mooie grotten te vinden, waaronder de bekende grot van Lascaux en Abri de Cap Blanc. Ook aan mooie kastelen is er geen gebrek. Zo zijn kastelen als Château de Commarque, kasteel Castelnaud en het kasteel van Beynac stuk voor stuk de moeite waard om met een bezoekje te vereren!

Boek uw verblijf op camping Bleu Soleil

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: