Camping Ciela Village – Atlantica

Camping Ciela Village – Atlantica is een mooie gezinscamping bij het kustplaatsje Saint-Jean-de-Luz in het departement Pyrénées-Orientales. Doordat het strand binnen handbereik ligt is deze camping een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen die houden van zand en zee.

Over camping Ciela Village – Atlantica

Camping Ciela Village – Atlantica is een middelgrote camping met 200 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten safaritenten en stacaravans huren. De staanplaatsen zijn verdeeld over meerdere terrassen, zijn ruim ingedeeld en liggen aan rechte paden. Dankzij de heggen en bomen is er altijd voldoende privacy en schaduw. Op deze camping hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een mooi buitenzwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Even geen zin om in het zwembad te zwemmen? Doordat het strand op slechts één kilometer afstand ligt vanaf de camping kunt u ook lekker in zee zwemmen. Ook uw kinderen hoeven zich op deze camping niet te vervelen. Zo is er een leuke speeltuin en een animatieteam, evenals een midgetgolfbaan!

In de omgeving van camping Ciela Village – Atlantica

In de omgeving van camping Ciela Village – Atlantica is veel te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan het interessante Château d’Abbadie leuk voor jong en oud. Ook de indrukwekkende berg La Rhune is leuk om te bezoeken. Met de Petit Train de la Rhune kunt u met het hele gezin naar de top van de berg om te genieten van het mooie uitzicht. De grotten van Isturitz en Oxocelhaya zijn eveneens leuk om met een bezoekje te vereren. Tot slot zijn ook uitstapjes naar mooie plaatsjes als Saint-Jean-de-Luz, Sare, Espelette, Saint-Jean-Pied-de-Port en La Bastide-Clairence absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Ciela Village – Atlantica

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pyrénées-Atlantiques!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pyrénées-Atlantiques ook interessant: