Camping de la Pélonie

Camping de la Pélonie is een mooie camping bij het plaatsje Saint-Antoine-d’Auberoche in het departement Dordogne.Camping de la Pélonie De camping ligt in het groene hart van de Périgord en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze streek.

Over camping de la Pélonie

Camping de la Pélonie is een middelgrote camping met 116 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten stacaravans huren. De camping ligt midden in de groene natuur, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy en schaduwplekken. Op de camping is een mooi buitenzwembad met een leuke glijbaan waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart pierenbad voor de allerkleinsten. Verder is er een Jeu-de-boules baan, een volleybalveld, een tafeltennistafel en een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook worden er proeverijen van regionale producten georganiseerd op de camping. Op deze camping is met andere woorden altijd wel wat te beleven. Bent u op zoek naar een leuke camping in Dordogne voor het hele gezin? Dan is camping de la Pélonie een uitstekende keuze!
Camping de la Pélonie

In de omgeving van camping de la Pélonie

In de omgeving van camping de la Pélonie is enorm veel te zien en te beleven. Zo zijn er in de Dordogne tal van indrukwekkende kastelen te vinden, die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo zijn uitstapjes naar Castelnaud, het kasteel van Beynac of het kasteel van Biron leuk voor het hele gezin. De Dordogne staat ook bekend om zijn vele mooie grotten. Een van de meest bijzondere grotten is de grot van Lascaux bij de plaats Montignac. In een replica van de oorspronkelijke grot kunt u prachtige muurtekeningen bezichtigen. In de Dordogne is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele wekend vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping de la Pélonie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Dordogne? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: