Camping Domaine de Fromengal

Camping Domaine de Fromengal ligt niet ver van het leuke plaatsje Cadouin, op een groen en rustig gelegen terrein in het departement Dordogne.Camping Domaine de Fromengal Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze streek!

Over camping Domaine de Fromengal

Camping Domaine de Fromengal is een middelgrote camping met 99 staanplaatsen. Op deze camping zijn diverse accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De staanplaatsen op deze rustige camping zijn ruim, liggen midden in het groen en zijn van elkaar gescheiden door heggen. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op de camping is een mooi zwembad aanwezig, met apart kleutergedeelte. Ook zijn er twee waterglijbanen, waardoor jong en oud zich hier uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Naast het zwembad is er ook een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een voetbalveld, een tennisbaan en kunt u fietsen huren bij de receptie. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op camping Domaine de Fromengal hoeft u zich geen moment te vervelen!

In de omgeving van camping Domaine de Fromengal

In de omgeving van camping Domaine de Fromengal is enorm veel te zien en te beleven. Zo behoort bijvoorbeeld een bezoekje aan de indrukwekkende abdij van Cadouin tot de mogelijkheden. Ook behoren uitstapjes naar mooie plaatsjes als Belvès, Lalinde, Limeuil en Le Bugue tot de mogelijkheden. Ook het prachtige middeleeuwse plaatsje Sarlat-la-Canéda is de moeite waard om met een bezoekje te vereren. In het prachtige historische centrum van dit plaatsje kunt u onder meer het leuke Manoir de Gisson bezoeken. Tot slot zijn er ook talloze mooie kastelen te bezoeken, waaronder het kasteel van Castelnaud en het kasteel van Beynac!

Boek uw verblijf op camping Domaine de Fromengal

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: