Camping Domaine de Soleil Plage

Camping Domaine de Soleil Plage is een leuke gezinscamping.Camping Domaine de Soleil Plage De camping ligt middenin de zogenaamde Perigord Noir in de Dordogne, vlak bij de plaats Sarlat. De camping grenst aan de rivier Dordogne waardoor onder meer kanotochten tot de mogelijkheden behoren.

Over Camping Domaine de Soleil Plage

Camping Domaine de Soleil Plage is een grote camping met 283 plaatsen. Naast de reguliere staanplaatsen zijn er ook verschillende soorten accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten stacaravans en chalets. Op deze camping is altijd wel wat te beleven voor jong en oud. Dankzij de ligging aan de rivier Dordogne kan er onder meer gezwommen worden. De camping beschikt oer een eigen strandje, waar het heerlijk vertoeven is tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een mooi buitenzwembad met apart kleuterbad en een leuke waterglijbaan. Ook is er een midgetgolfbaan, een tennisbaan, een volleybalveld en uiteraard is er ook ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Bij de ingang van de camping kunt u bovendien fietsen huren waarmee u de schitterende omgeving kunt verkennen. Wanneer u op zoek bent naar een leuke gezinscamping in de Dordogne is Camping Domaine de Soleil Plage een uitstekende keuze!
Camping Domaine de Soleil Plage

In de omgeving van Camping Domaine de Soleil Plage

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie middeleeuwse plaats Sarlat bezoeken. In het oude centrum is het Manoir de Gisson leuk om te bezoeken. Dit is een oud herenhuis uit de zeventiende eeuw dat is ingericht als museum. Ook aan mooie kastelen is er geen gebrek. Zo behoren onder meer uitstapjes naar het kasteel van Castelnaud, het kasteel van Beynac of het kasteel van Commarque tot de mogelijkheden. Uw vakantie in de Dordogne is niet compleet zonder minstens een van de vele mooie grotten gezien te hebben. Van de wereldberoemde grot van Lascaux bij Montignac tot aan de grotten van Maxange, Gouffre de Proumeyssac en Font-de-Gaume. In de omgeving van deze leuke camping is zo veel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Domaine de Soleil Plage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: