Camping du Vieux Château

Camping du Vieux Château is een mooie camping bij het plaatsje Rauzan in het departement Gironde.Camping du Vieux Château De camping ligt op een licht glooiend terrein met een mooi uitzicht op het oude kasteel van Rauzan. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Gironde!

Over camping du Vieux Château

Camping du Vieux Château is een rustige, middelgrote camping met 78 plaatsen. Op deze mooie camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken, waardoor er altijd voldoende privacy is. Op de camping is een mooi zwembad, waar het heerlijk vertoeven is tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart, ondiep peuterbad met een glijbaan zodat ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken. Op camping du Vieux Château hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er behalve het zwembad ook een leuke speeltuin voor kinderen. Ook is er een mooi sportterrein en zijn er fietsen te huur bij de receptie waarmee u de omgeving kunt verkennen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Camping du Vieux Château is dan ook een uitstekende vakantiebestemming!

In de omgeving van camping du Vieux Château

In de omgeving van camping du Vieux Château is veel te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar de mooie stad Bordeaux tot de mogelijkheden. In Bordeaux kunt u onder meer het mooie Palais Gallien bezoeken. Ook is een bezoekje aan de mooie abdij van Sauve-Majeure de moeite waard, evenals een uitstapje naar de indrukwekkende Dune du Pyla. Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving van deze leuke camping dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Boek uw verblijf op camping du Vieux Château

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Gironde!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gironde ook interessant: