Camping La Bouysse de Caudon

Camping La Bouysse de Caudon is een leuke gezinscamping bij de rivier Dordogne, vlak bij de plaats Vitrac. De camping ligt in een streek die bekend staat als de Périgord Noir, een gebied met talloze prachtige plaatsjes, grotten en indrukwekkende kastelen. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Over camping La Bouysse de Caudon

Camping La Bouysse de Caudon is een gezellige, middelgrote camping met 160 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en mobilhomes huren. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Er is altijd voldoende privacy en schaduw voor tijdens de zonnige zomerdagen. Er is een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: zo is er een apart kleuterbad. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam, waardoor zij zich werkelijk geen moment hoeven te vervelen. Voor de sportievelingen is er een voetbalveld, een tennisbaan en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. In de nabijgelegen rivier kan tot slot gezwommen worden.

In de omgeving van camping La Bouysse de Caudon

In de omgeving van camping La Bouysse de Caudon is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het schilderachtig mooie dorpje Beynac-et-Cazenac bezoeken, dat op ongeveer vijftien kilometer afstand van de camping ligt. Dit plaatsje staat bekend als een van de mooiste plaatsjes in de Dordogne. Een bezoekje aan dit plaatsje is niet compleet zonder ook het indrukwekkende kasteel bezocht te hebben. Ook uitstapjes naar het mooie middeleeuwse Sarlat en La Roque-Gageac zijn de moeite waard, evenals een uitstapje naar de mooie abdij van Cadouin. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op camping La Bouysse de Caudon

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: