Camping La Fage

Camping La Fage ligt op een heuvel in een bosrijke omgeving, bij het plaatsje La Chapelle-Aubareil in de Dordogne.Camping La Fage De grotere plaats Montignac ligt op slechts tien kilometer afstand. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis om de Dordogne te verkennen!

Over Camping La Fage

Camping La Fage is een middelgrote camping met 92 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten chalets. Camping La Fage is zeer rustig gelegen ten midden van de natuur. Deze camping is dan ook een fijne vakantiebestemming voor gezinnen die in alle rust en stilte willen genieten van de zomer. De staanplaatsen op de camping zijn van elkaar gescheiden door heggen en tropische planten, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy en schaduw. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, met een apart kleutergedeelte. Voor de kinderen is er een leuke buitenspeeltuin waar zij kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Ook is er een tennisbaan, een sportveld en uiteraard is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen.
Camping La Fage

In de omgeving van Camping La Fage

In de omgeving van Camping La Fage is veel te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar mooie plaatsen als Montignac en Saint-Amand-de-Coly tot de mogelijkheden. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping kan een bezoekje aan de wereldberoemde grot van Lascaux niet ontbreken. Ook het mooie middeleeuwse plaatsje Sarlat is leuk om te bezoeken. Hier kunt u gerust enkele uren door het prachtige middeleeuwse centrum lopen. Leuk is een bezoekje aan het Manoir de Gisson, een oud herenhuis uit de dertiende eeuw dat midden in het centrum van Sarlat ligt. Wanneer u op zoek bent naar een rustige vakantiebestemming in een prachtige omgeving waar genoeg te beleven is, dan is Camping La Fage een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op Camping La Fage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk