Camping La Peyrugue

Camping la Peyrugue ligt bij het plaatsje Daglan in de Dordogne. De camping ligt tegen een heuvel in het bos met een prachtig uitzicht op een kasteeltje uit de dertiende eeuw. Deze camping is een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Over camping La Peyrugue

Camping La Peyrugue is een middelgrote camping met 90 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten tenten en chalets huren. Dankzij de begroeiing is er altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Op de camping is een mooi buitenzwembad waar jong en oud uren door kunnen brengen in het water. Voor de kleintjes is er uiteraard een apart kleuterbad. Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, want tijdens de zomermaanden is er een animatieteam dat onder meer leuke spellen organiseert. Ook worden er vanaf de camping kanotochten georganiseerd over de rivier Dordogne. Op het terrein van de camping is een klein winkeltje waar u aan het juiste adres bent voor lokale producten. Voor de sportievelingen is er een volleybalveld en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules!
Camping La Peyrugue

In de omgeving van camping La Peyrugue

In de omgeving van camping La Peyrugue is veel te zien en te beleven. Zo is een wandeling door het nabijgelegen plaatsje Daglan absoluut de moeite waard. Een uitstapje naar verschillende indrukwekkende kastelen als Castelnaud en het kasteel van Beynac is leuk voor jong en oud. Ook de prachtige tuinen van Marqueyssac zijn de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Tot slot zijn er ook talloze leuke plaatsjes in de omgeving. Van het schilderachtige Domme tot aan La Roque-Gageac, Belvès en Sarlat. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op camping La Peyrugue hoeft u zich geen moment te vervelen!

Boek uw verblijf op camping La Peyrugue

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: