Camping Le Capeyrou

Camping Le Capeyrou is een mooie familiecamping in de Dordogne.Camping Le Capeyrou De camping ligt bij het schilderachtige plaatsje Beynac-et-Cazenac. Vanaf de camping kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het kasteel van Beynac. In de directe omgeving van deze camping is veel te zien en te beleven. Camping Le Capeyrou is dan ook een uitstekende vakantiebestemming voor het hele gezin!

Over camping Le Capeyrou

Camping Le Capeyrou is een middelgrote camping met 130 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges en safaritenten huren. De verschillende plaatsen zijn ruim ingedeeld en liggen op een vlak terrein met veel begroeiing en schaduwplekken. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich tijdens de warme zomerdagen uren kunnen vermaken. Verder is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en is er altijd voldoende ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Ook is er een volleybalveld en kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen.

In de omgeving van camping Le Capeyrou

In de omgeving van camping Le Capeyrou is enorm veel te zien en te beleven. Vanaf het campingterrein wandelt u zo naar het plaatsje Beynac-et-Cazenac, waar u het indrukwekkende kasteel van Beynac kunt bezoeken. Aan de andere kant van de vallei ligt het prachtige plaatsje Castelnaud-la-Chapelle, dat evenals Beynac-et-Cazenac tot de allermooiste plaatsjes in Frankrijk behoort. Hier kunt u het kasteel Castelnaud bezoeken. Een bezoekje aan dit kasteel is leuk voor het hele gezin! Ook leuk is een uitstapje naar de prachtige tuinen van Marqueyssac. Tijdens de mooie zomerdagen is een bezoekje aan deze bijzondere tuinen meer dan de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Le Capeyrou

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk