Camping Le Daguet

Camping Le Daguet is een leuke gezinscamping in de Dordogne. De camping ligt vlakbij het plaatsje Daglan en is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gebied.

Over Camping Le Daguet

Camping Le Daguet is een middelgrote terrassencamping met 70 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten stacaravans. Camping Le Daguet ligt op een heuvel met een uitzicht op de prachtige omgeving. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen en bomen, waardoor u altijd voldoende privacy heeft. Op het terrein van deze camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een tafeltennistafel, een voetbalveld en een volleybalveld. Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin en natuurlijk is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Op het kampeerterrein is iedere dag vers brood verkrijgbaar, zodat u de dag kunt beginnen met een heerlijk Frans stokbrood.

In de omgeving van Camping Le Daguet

Camping Le Daguet is een prima uitvalsbasis voor een vakantie in Dordogne. In de omgeving van deze camping is veel te zien en te beleven. Van een wandeling door het schilderachtige plaatsje Daglan tot een bezoekje aan indrukwekkende kastelen als het kasteel van Castelnaud en het kasteel van Beynac. Ook een uitstapje naar de mooie plaats Sarlat-la-Canéda, bekend om het middeleeuwse centrum, is de moeite waard. Liefhebbers van mooie tuinen kunnen de prachtige tuinen van Marqueyssac of de tuinen van Eyrignac bezoeken. Tot slot is een bezoekje aan de wereldberoemde grot van Lascaux, bij de plaats Montignac of een van de vele andere mooie grotten in Dordogne meer dan de moeite waard!

Boek uw verblijf op Camping Le Daguet

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: