Camping Le Douzou

Camping Le Douzou is een charmante camping bij het plaatsje Bouzic in het departement Dordogne. De camping ligt bij een klein riviertje, midden in het groen en ver weg van alle drukte. Camping Le Douzou is dus een rustige en ideale uitvalsbasis voor een vakantie in de Dordogne.

Over camping Le Douzou

Camping Le Douzou is een kleine camping met 59 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende staanplaatsen zijn speels ingedeeld en worden door heggen en bomen afgebakend. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de warme zomerdagen. Op het terrein van de camping zijn twee verwarmde zwembaden te vinden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook een apart peuterbad. Verder is er een basketbalveld en uiteraard is er ook een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er nog een voetbalveld en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Op camping Le Douzou is wat dat betreft altijd wel iets te doen!
Camping Le Douzou

In de omgeving van camping Le Douzou

Camping Le Douzou is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de vele leuke bezienswaardigheden die in het departement Dordogne te vinden zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld het prachtige plaatsje Domme bezoeken. Voor een uitgebreide wandeling door dit plaatsje kunt u gerust een uurtje de tijd nemen. In de vallei van de Dordogne zijn ook veel indrukwekkende kastelen te vinden. Zo zijn uitstapjes naar kasteel Castelnaud en het kasteel van Beynac leuk voor het hele gezin. Voor de natuurliefhebbers onder ons is een bezoekje aan de mooie tuinen van Marqueyssac de moeite waard. Tot slot is ook een bezoekje aan de mooie plaats Sarlat de moeite waard. In het middeleeuwse centrum worden regelmatig regionale markten georganiseerd waar u aan het juiste adres bent voor lokale specialiteiten!

Boek uw verblijf op camping Le Douzou

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: