Camping Le Moulin de Paulhiac

Camping Le Moulin de Paulhiac is een leuke familiecamping bij het plaatsje Daglan in het departement Dordogne.Camping Le Moulin de Paulhiac Deze rustig gelegen, vlakke camping ligt aan het ondiepe riviertje Céou. Bent u op zoek naar een leuke maar rustige camping in het departement Dordogne? Dan is camping Le Moulin de Paulhiac een uitstekende keuze.

Over camping Le Moulin de Paulhiac

Camping Le Moulin de Paulhiac is een middelgrote camping met 160 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en tenten huren. Op de camping is een mooi zwembad aanwezig met apart kleutergedeelte en een leuke waterglijbaan. Hier kunnen jong en oud zich dan ook uren vermaken tijdens de mooie zomerdagen. Ook is er een leuke speeltuin, waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Hiernaast is er een basketbalveld, een voetbalveld en is er uiteraard ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen. Ook worden er kano- en kajaktochten georganiseerd. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft u zich niet te vervelen!
Camping Le Moulin de Paulhiac

In de omgeving van camping Le Moulin de Paulhiac

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo zijn er in de omgeving van de camping verschillende mooie kastelen te vinden die absoluut de moeite waard zijn om met een bezoekje te vereren. Zo zijn uitstapjes naar het kasteel van Milandes, het kasteel van Beynac en het kasteel Castelnaud leuke ervaringen voor het hele gezin. Ook een bezoekje aan de wereldberoemde grot van Lascaux behoort tot de mogelijkheden, evenals een wandeling door de prachtige tuinen van Marqueyssac!

Boek uw verblijf op camping Le Moulin de Paulhiac

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: