Camping Le Moulin du Bleufond-Lascaux

Camping Le Moulin du Bleufond-Lascaux is een mooie gezinscamping op circa 700 meter van het gezellige centrum van Montignac. Deze camping ligt aan de rivier Vézère, waar gezwommen kan worden. Camping Le Moulin du Bleufond-Lascaux is een prima uitvalsbasis voor een leuke vakantie in de Dordogne!

Over camping Le Moulin du Bleufond-Lascaux

Camping Le Moulin du Bleufond-Lascaux is een middelgrote camping met 96 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. Op deze fijne camping kunt u helemaal tot rust komen. De verschillende staanplaatsen liggen in het groen en over de camping loopt een klein beekje waar u heerlijk kunt pootjebaden. Er is een mooi zwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om lekker te zwemmen in de rivier Vézère. Bij de camping ligt een strandje waar u heerlijk kunt ontspannen. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Echt helemaal tot rust komen? Op de camping is een mooie spa met sauna en jacuzzi aanwezig!
Camping Le Moulin du Bleufond-Lascaux

In de omgeving van camping Le Moulin du Bleufond-Lascaux

In de omgeving van camping Le Moulin du Bleufond-Lascaux is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een wandeling door de nabijgelegen plaats Montignac meer dan de moeite waard. Bij deze plaats ligt ook de wereldberoemde grot van Lascaux. Een bezoekje aan de replica van deze grot met zijn indrukwekkende rotstekeningen is een echte aanrader voor het hele gezin. Tot slot is ook een uitstapje naar de mooie middeleeuwse plaats Sarlat de moeite waard. Sarlat staat bekend om zijn prachtige authentieke centrum, bestaande uit smalle straatjes en mooie gebouwen. Op de zaterdagen bent u hier aan het juiste adres voor een grote regionale markt!

Boek uw verblijf op camping Le Moulin du Bleufond-Lascaux

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: