Camping Le Paradis

Camping Le Paradis is een mooie familiecamping, op vijf kilometer van de plaats Saint-Léon-sur-Vézère. Dankzij haar centrale ligging in de Dordogne is er veel te zien en te beleven in de omgeving van deze camping. Ook op het terrein van Camping Le Paradis zelf is genoeg te doen, waardoor deze camping haar naam eer aan doet!

Over Camping Le Paradis

Camping Le Paradis is een middelgrote camping met 215 plaatsen. Op 71 van deze plaatsen staan huuraccommodaties. Zo kunt u hier onder meer cottages huren. Vrijwel iedere plek op deze mooie camping biedt voldoende beschutting, zodat u hier ook tijdens de zonnige zomerdagen in de schaduw kunt genieten van een goed boek. Door de vele mooie tropische bloemen, planten en bomen heeft de camping een fleurig en tropisch tintje. Op de camping zijn twee mooie zwembaden te vinden, evenals een waterspeeltuin,een sauna en een hamam. Ook is er genoeg te beleven voor kinderen. Zo is er onder meer een speeltuin, een voetbalveld en een tennisbaan. Tevens zijn er fietsen te huren, zodat u de omgeving van Camping Le Paradis kunt verkennen. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om te kajakken op de rivier Vézère, die langs het terrein van de camping stroomt. Kortom: op Camping Le Paradis is genoeg te beleven!
Camping Le Paradis

In de omgeving van Camping Le Paradis

Dankzij haar mooie ligging in het departement Dordogne is er in de omgeving van de camping genoeg te beleven. Zo is in de eerste plaats een bezoekje aan het mooie, nabijgelegen plaatsje Saint-Léon-sur-Vézère meer dan de moeite waard. Op ongeveer twaalf kilometer afstand van de camping ligt de grot van Lascaux, die bekend staat om haar mooie muurschilderingen. Deze grot ligt bij de plaats Montignac, die overigens ook de moeite waard is om te verkennen. Ook de leuke Roque Saint-Christophe, waar bijzondere rotswoningen uit de prehistorie te bezichtigen zijn, is erg leuk om te bezoeken. Vlakbij Camping Le Paradis ligt ook het Maison forte de Reignac. Dit is een bijzonder kasteel dat onder een rots is gebouwd en door de eeuwen heen goed bewaard is gebleven. Camping Le Paradis is, met andere woorden, een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Dordogne!

Boek uw verblijf op Camping Le Paradis

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: