Camping Le Pech Charmant

Camping Le Pech Charmant is een leuke gezinscamping bij de plaats Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil in het departement Dordogne. De camping ligt in een groene omgeving waar enorm veel te zien en te beleven is. Deze camping is dan ook een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de Dordogne!

Over camping Le Pech Charmant

Camping Le Pech Charmant is een middelgrote camping met 115 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten safaritenten, stacaravans en bungalows huren. De staanplaatsen op deze mooie camping zijn ruim en liggen veelal beschut onder bomen. Er is altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Op het terrein van deze camping is een mooi buitenzwembad te vinden waar jong en oud een frisse duik kunnen nemen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een jacuzzi en een sauna waar u echt helemaal tot rust kunt komen. Voor de allerkleinsten is er uiteraard een apart ondiep kinderbad. Langs het zwembad zijn verschillende comfortabele ligbedden te vinden zodat u heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is er een speeltuin voor de kinderen en is er een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules!

In de omgeving van camping Le Pech Charmant

In de omgeving van camping Le Pech Charmant is zoveel te zien en te beleven dat u gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen op deze camping. Zo is een bezoekje aan het nabijgelegen plaatsje Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil meer dan de moeite waard. Rondom dit plaatsje zijn tal van indrukwekkende grotten te vinden, waaronder Grotte de Combarelles en Grotte du Sorcier. Ook behoort een bezoekje aan de wereldberoemde grot van Lascaux tot de mogelijkheden. Ook uitstapjes naar het mooie kasteel van Commarque en het kasteel van Puymartin behoren tot de mogelijkheden. Een bezoekje aan deze mooie grotten en kastelen zijn leuk voor jong en oud!

Boek uw verblijf op camping Le Pech Charmant

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Dordogne? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: