Camping Le Perpetuum

Camping Le Perpetuum is een gezellige gezinscamping bij het charmante plaatsje Domme in het departement Dordogne.Camping Le Perpetuum De camping ligt aan de rivier Dordogne en is een geweldige uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied.

Over camping Le Perpetuum

Camping Le Perpetuum is een middelgrote camping met 115 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De kampeerplaatsen zijn van elkaar gescheiden door bomen en heggen. Er is dan ook altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Op de camping is een mooi buitenzwembad te vinden, met een apart peuterbad voor de allerkleinsten. In het zwembad kunnen jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk af koelen. Dat kan ook in de rivier Dordogne, want er is een klein kiezelstrand. Vanaf de camping worden ook kano- en kajaktochten georganiseerd. Een hele leuke manier om de Dordogne te verkennen! Op camping Le Perpetuum hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen. Ook is er een volleybalveld en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules!

In de omgeving van camping Le Perpetuum

In de omgeving van camping Le Perpetuum is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een wandeling door het prachtige nabijgelegen plaatsje Domme absoluut de moeite waard. In de Dordogne zijn ook vele mooie grotten en kastelen te vinden. Zo kunt u onder meer het kasteel Castelnaud, in het prachtige plaatsje Castelnaud-la-Chapelle en het kasteel van Beynac in Beynac-et-Cazenac bezoeken. Bent u een liefhebber van mooie tuinen? Dan is een bezoekje aan de tuinen van Marqueyssac meer dan de moeite waard. Tot slot is een bezoekje aan de grot van Lascaux een onvergetelijke ervaring!

Boek uw verblijf op camping Le Perpetuum

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: