Camping Le Val de la Marquise

Camping Le Val de la Marquise is een leuke terrasvormige camping in het bos bij het plaatsje Campagne in het departement Dordogne. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Dordogne, want er is veel te zien en te beleven in de omgeving!

Over camping Le Val de la Marquise

Camping Le Val de la Marquise is een middelgrote camping met 104 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans, lodges en chalets huren. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen, bomen en struiken. Zo is er altijd voldoende privacy en is er ook genoeg schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. De camping ligt aan een beekje waar jong en oud tijdens de zomerdagen heerlijk kunnen pootjebaden. Op de camping is echter ook een mooi zwembad, uiteraard met een apart kleutergedeelte. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en ook is er een animatieteam zodat zij zich nooit hoeven te vervelen. Hiernaast is er ook een voetbalveld, is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules en kunnen er fietsen gehuurd worden bij de receptie.
Camping Le Val de la Marquise

In de omgeving van camping Le Val de la Marquise

In de omgeving van camping Le Val de la Marquise is enorm veel te zien en te beleven. Zo zijn er talloze kastelen die elk meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals het kasteel van Beynac en Castelnaud. De camping ligt op ongeveer twintig kilometer afstand van de leuke plaats Sarlat, dat bekend staat om zijn prachtige historische centrum. Hier kunt u onder meer het mooie Manoir de Gisson bezoeken. Tot slot zijn er ook vele grotten te vinden in de omgeving van deze camping. Zo is een bezoekje aan Font-de-Gaume of de wereldberoemde grot van Lascaux absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Le Val de la Marquise

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: