Camping Les Cascades in Dordogne

Camping Les Cascades in Dordogne is een gemoedelijke camping bij het plaatsje Saint-Cybranet in de Dordogne.Camping Les Cascades in Dordogne De camping bevindt zich op een mooie grasweide langs het riviertje Céou, waar zowel gevist als gezwommen kan worden. Deze camping ligt in de Périgord Noir, een streek in de Dordogne die bekend staat om zijn prachtige natuur. Deze gezinscamping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in de Dordogne!

Over camping Les Cascades in Dordogne

Camping Les Cascades is een middelgrote camping met 108 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende staanplaatsen liggen verspreid over het campingterrein. Van plaatsen onder de bomen met veel schaduw, tot plekken met meer zon. Ongeacht de plek is er altijd sprake van voldoende privacy. Op camping Les Cascades hoeft niemand zich te vervelen. Zo zijn de standjes bij het riviertje Céou een perfecte plek om lekker te zonnen, of in de rivier te zwemmen. Er is echter ook een mooi zwembad aanwezig waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een volleybalveld en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje jeu-de-boules!
Camping Les Cascades in Dordogne

In de omgeving van camping Les Cascades in Dordogne

In de omgeving van camping Les Cascades is zo veel te zien en te beleven, dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Zo kunt u bijvoorbeeld het mooie dorpje Domme bezoeken. Dit dorpje behoort volgens de kenners tot de mooiste dorpjes in Frankrijk. Ook een bezoekje aan de grotere plaats Sarlat is de moeite waard. Dit stadje staat bekend om zijn prachtige historische centrum waar tal van leuke winkeltjes en gezellige terrasjes te vinden zijn. Ook bent u hier aan het juiste adres voor een leuke regionale markt. Tijdens uw bezoek aan Sarlat kunt u ook het leuke Manoir de Gisson bezoeken. Dit mooie herenhuis is volledig hersteld in de oorspronkelijke stijl en is in de stijl van de zeventiende eeuw ingericht. Tot slot zijn er in de Dordogne talloze mooie kastelen en grotten te vinden. Van het prachtige kasteel Castelnaud tot aan de wereldberoemde grot van Lascaux. Camping Les Cascades is dan ook een geweldige vakantiebestemming!

Boek uw verblijf op camping Les Cascades in Dordogne

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: