Camping Les Deux Vallées

Camping Les Deux Vallées ligt in het hart van de Dordogne, een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in het zuiden van Frankrijk.Camping Les Deux Vallées Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op het kasteel van Beynac. In de omgeving is veel te zien en te beleven, waardoor Camping Les Deux Vallées een ideale uitvalsbasis is voor een heerlijke vakantie in Dordogne.

Over Camping Les Deux Vallées

Camping Les Deux Vallées is een middelgrote camping met 110 plaatsen. Op de camping zijn 29 huuraccommodaties te vinden, waaronder safaritenten en stacaravans. De schaduwrijke staanplaatsen op deze camping zijn afgebakend door heggen en bomen. Vanaf de camping loopt een wandelpad naar de nabijgelegen plaats Beynac-et-Cazenac, wat als een van de mooiste dorpjes van Frankrijk bekend staat. Op het campingterrein is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een prachtig zwembad en is er een jeu-de-boulesbaan evenals een volleybalveld. Ook zijn er fietsen te huur en kunt u vlakbij Camping les Deux Vallées kajaks huren, voor een tochtje over de rivier Dordogne. Met andere woorden: wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Les Deux Vallées is er altijd genoeg te beleven!
Camping Les Deux Vallées

In de omgeving van Camping Les Deux Vallées

Bent u een liefhebber van prachtige middeleeuwse plaatsjes, mooie grotten, prachtige tuinen en indrukwekkende kastelen? Dan is Camping Les Deux Vallées een ideale vakantiebestemming. Er is zo veel te zien en te beleven in de nabije omgeving van deze camping dat u hier gerust meerdere weken door kunt brengen. Zo kan een bezoekje aan het schitterende plaatsje Beynac-et-Cazenac, op loopafstand van de camping, niet ontbreken. Dit plaatsje staat bekend om haar prachtige middeleeuwse straatjes en gebouwen en natuurlijk om het indrukwekkende kasteel van Beynac. Aan de overkant van de vallei ligt het eveneens prachtige plaatsje Castelnaud-la-Chapelle. Ook in dit plaatsje is een prachtig kasteel te vinden: kasteel Castelnaud. Wanneer u dit kasteel bezoekt kunt u onder meer middeleeuwse wapens, harnassen en katapulten bewonderen. Ook mooie tuinen als de tuinen van Marqueyssac en de tuinen van Eyrignac zijn goed bereikbaar vanaf de camping. Tot slot kan een bezoekje aan het prachtige Sarlat, met haar middeleeuwse centrum en het leuke Manoir de Gisson niet ontbreken!

Boek uw verblijf op Camping Les Deux Vallées

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: