Camping Les Grottes de Roffy

Camping Les Grottes de Roffy is een gezellige gezinscamping op slechts zes kilometer afstand van de plaats Sarlat.Camping Les Grottes de Roffy De camping is geheel in traditionele stijl van de Dordogne ingericht en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Dordogne.

Over Camping Les Grottes de Roffy

Camping Les Grottes de Roffy is een terrassencamping met 160 staanplaatsen. Op 85 van deze staanplaatsen staan huuraccommodaties. Zo kunt u hier onder meer stacaravans en safaritenten huren. Camping Les Grottes de Roffy ligt middenin het groen, bij een oude villa met een mooi terras. Door de vele planten en heggen heeft u genoeg privacy op uw plaats op deze camping. Ook tijdens de warme zomerdagen is het hier prima uit te houden dankzij de vele schaduwrijke plekken. Op het terrein van Camping Les Grottes de Roffy is tevens een zwembad aanwezig, waar jong en oud heerlijk af kan koelen tijdens de warme dagen. Ook is er een waterglijbaan en een kleuterbad. Op het terrein van de camping is genoeg te beleven. Zo is er onder meer een voetbalveld en een tennisbaan en ook is er een volleybalveld. Wanneer u de omgeving van de camping wilt verkennen, kunt u ook fietsen huren op het campingterrein.
Camping Les Grottes de Roffy

In de omgeving van Camping Les Grottes de Roffy

In de omgeving van deze camping is genoeg te zien en te beleven. Van de prachtige plaats Sarlat, met haar middeleeuwse centrum, tot aan bijzondere grotten zoals bijvoorbeeld de grot van Lascaux bij Montignac. Wanneer u van wandelen en mooie tuinen houdt, is een bezoekje aan de tuinen van Eyrignac en de tuinen van Marqueyssac meer dan de moeite waard. Tijdens de mooie zomerdagen kunt u hier uren rondwandelen en prachtige foto’s maken. Ook voor de liefhebbers van mooie kastelen is er in de omgeving van Camping Les Grottes de Roffy genoeg te zien. Van het kasteel van Castelnaud tot aan het kasteel van Beynac en het kasteel van Milandes. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Les Grottes de Roffy

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: