Camping Les Pailades

Camping Les Pailades is een sfeervolle camping bij het plaatsje Nabirat in het departement Dordogne. De camping ligt tussen de plaatsen Gourdon en Sarlat, middenin de natuur. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de Dordogne.

Over camping Les Pailades

Camping Les Pailades is een middelgrote camping met 81 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets, stacaravans en bungalowtenten huren. De verschillende plaatsen liggen op een rechthoekig campingterrein en zijn afgebakend met struiken en heggen. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie familiecamping hoeft u zich niet te vervelen. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Verder is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een midgetgolfbaan, een volleybalveld en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Camping Les Pailades is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een hele fijne vakantie in de Dordogne!

In de omgeving van camping Les Pailades

In de omgeving van camping Les Pailades is veel te zien en te beleven. Zo zijn er verschillende mooie steden en dorpen te vinden in de omgeving van de camping, waaronder het prachtige plaatsje Domme en de mooie grotere plaats Sarlat. Ook kunt u verschillende mooie kastelen bezoeken. Zo zijn uitstapjes naar het kasteel Castelnaud en het kasteel van Beynac leuk voor het hele gezin. Ook een bezoekje aan de mooie tuinen van Marqueyssac is de moeite waard. Tot slot zijn er ook talloze mooie grotten te vinden in de Dordogne. Van de wereldberoemde grot van Lascaux bij de plaats Montignac tot aan de mooie grotte de Rouffignac, waar u indrukwekkende gravuren en rotstekeningen kunt bewonderen!

Boek uw verblijf op camping Les Pailades

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: