Camping Les Valades

Camping Les Valades is een ruim opgezette, gezellige familiecamping. De camping ligt bij het plaatsje Coux-et-Bigaroque in het departement Dordogne en is dan ook een prima uitvalsbasis voor een vakantie in deze streek. Het goed verzorgde, grote terrein is ideaal voor vakantiegangers die houden van rust en voor gezinnen met kinderen.

Over camping Les Valades

Camping Les Valades is een middelgrote camping met 97 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten chalets huren. De ruime staanplaatsen op deze camping liggen op terrassen, met uitzicht op de heuvels. De staanplaatsen zijn omringd door struiken en bomen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy en schaduw. De camping ligt op een heuvel en aan de voet van deze heuvel liggen meerdere zwembaden. Zo is er een overdekt, verwarmd zwembad en is er een zwembad met apart kleuterbad. Zo kunnen jong en oud heerlijk afkoelen tijdens de warme zomerdagen! Voor de kinderen is er verder een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er een volleybalveld en is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Camping Les Valades is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!
Camping Les Valades

In de omgeving van camping Les Valades

In de omgeving van camping Les Valades is veel te zien en te beleven. Zo is behoort een uitstapje naar het leuke plaatsje Le Buisson-de-Cadouin tot de mogelijkheden. Hier kunt u de indrukwekkende abdij van Cadouin bezichtigen. Ook leuk is een uitstapje naar het charmante bastideplaatsje Domme. Voor een wandeling door dit prachtige plaatsje kunt u gerust een middagje de tijd nemen. Een bezoekje aan de wereldberoemde grot van Lascaux is leuk voor jong en oud. Tot slot kunt u ook uren doorbrengen in het prachtige middeleeuwse centrum van Sarlat zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Les Valades

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: