Camping Maisonneuve Dordogne

Camping Maisonneuve Dordogne is een mooie familiecamping bij de plaats Castelnaud-la-Chapelle in het departement Dordogne.Camping Maisonneuve Dordogne Vanwege zijn zeer gunstige ligging ten opzichte van de vele mooie bezienswaardigheden en plaatsen in de Dordogne is deze camping een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Over camping Maisonneuve Dordogne

Camping Maisonneuve Dordogne is een middelgrote camping met 150 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans, tenten en blokhutten huren. De camping ligt op een mooi, uitgestrekt terrein met uitzicht op Château Castelnaud. De verschillende plaatsen zijn ruim opgezet en bieden voldoende privacy. Op de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een strandje bij de camping, waar in de rivier Céou gezwommen kan worden. Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een voetbalveld, een volleybalveld en een midgetgolfbaan. Bovendien zijn er in de nabijheid van camping Maisonneuve Dordogne kano’s te huren waarmee u over de rivier Dordogne kunt varen. Een onvergetelijke ervaring! Bent u op zoek naar een mooie vakantiebestemming in de Dordogne? Dan is deze camping een uitstekende keuze!

In de omgeving van camping Maisonneuve Dordogne

In de omgeving van camping Maisonneuve Dordogne is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan het nabijgelegen plaatsje Castelnaud-la-Chappelle absoluut de moeite waard. Dit plaatsje behoort tot de allermooiste dorpjes van Frankrijk. Wanneer u dit mooie plaatsje bezoekt kan ook een bezoekje aan kasteel Castelnaud niet ontbreken. Ook een bezoekje aan de mooie tuinen van Marqueyssac is de moeite waard, evenals een bezoekje aan Château Beynac. In de omgeving zijn tal van mooie grotten te vinden, die leuk zijn om te bezoeken met het hele gezin. Tot slot is ook een uitstapje naar de mooie plaats Sarlat de moeite waard. In het mooie historische centrum van deze plaats kunt u uren rondwandelen en onder meer Manoir de Gisson bezoeken!

Boek uw verblijf op camping Maisonneuve Dordogne

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk