Camping Pomport Beach

Camping Pomport Beach ligt nagenoeg in het hart van het departement Dordogne, te midden van wijngaarden en prachtige middeleeuwse plaatsjes.Camping Pomport Beach De camping ligt een paar kilometer ten zuiden van het plaatsje Pomport en is een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Dordogne.

Over Camping Pomport Beach

Camping Pomport Beach is een middelgrote camping met 160 staanplaatsen. Ook zijn er accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten cottages. De mooie staanplaatsen op de camping bevinden zich midden in het groen. Zo kunt u zelfs tijdens de warmste zomerdagen heerlijk genieten in de schaduw. Ook is er een mooi zwembad op de camping, voorzien van onder meer een waterglijbaan en een kleuterbad voor de allerkleinsten. Ook kan er gezwommen worden in het aangrenzende meer, waar u onder meer van de zon kunt genieten op een van de vele beschikbare ligstoelen. Camping Pomport Beach is een echte gezinscamping. Zo is er voor jong en oud genoeg te beleven op een van de verschillende sportterreinen. Zo is er onder meer een tennisbaan en een volleybalveld. Ook is er een midgetgolfbaan en een speeltuin voor de kinderen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping hoeft u zich niet te vervelen!
Camping Pomport Beach

In de omgeving van Camping Pomport Beach

In de omgeving van deze mooie camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo behoort bijvoorbeeld een bezoekje aan de mooie plaats Bergerac tot de mogelijkheden. Hier kunt u gerust uren doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Met name het middeleeuwse centrum van Bergerac is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Ook een bezoekje aan de bekende grot van Lascaux bij de plaats Montignac is de moeite waard. Ook aan mooie kastelen is er geen gebrek. Van het kasteel van Castelnaud tot aan het kasteel van Beynac en het kasteel van Milandes. Elk van deze kastelen ligt bovendien bij prachtige plaatsjes als Castelnaud-la-Chapelle en Beynac-et-Cazenac. De Dordogne is een bijzonder geschikte vakantiebestemming voor het hele gezin. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie!

Boek uw verblijf op Camping Pomport Beach

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: