Camping RCN Le Moulin de la Pique

Camping RCN Le Moulin de la Pique is een leuke gezinscamping in Dordogne, op een mooi landgoed met historische gebouwen. De camping ligt aan het riviertje Nauze, iets ten zuiden van de leuke plaats Belvès. Deze camping is voorzien van alle mogelijke luxe, wat van Camping RCN Le Moulin de la Pique een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Dordogne maakt.

Over Camping RCN Le Moulin de la Pique

Camping RCN Le Moulin de la Pique is een middelgrote camping met 239 staanplaatsen. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden met planten en heggen. Op het terrein van de camping zijn 94 huuraccommodaties beschikbaar, waaronder verschillende soorten stacaravans. Op het terrein van Camping RCN Le Moulin de la Pique is veel te beleven voor jong en oud. Zo zijn er maar liefst vier zwembaden en drie waterglijbanen. Ook is er een vismeer en onder meer een zandbak en een speeltuin voor de kinderen. Hiernaast is er nog een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een volleybalveld. Het moge duidelijk zijn: wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping hoeft niemand zich te vervelen!

In de omgeving van Camping RCN Le Moulin de la Pique

In de omgeving van deze camping is veel te zien en te beleven. De camping ligt nagenoeg in het hart van de Dordogne. Vanaf de camping zijn vele mooie kastelen prima bereikbaar, waaronder het kasteel van Castelnaud, het kasteel van Biron en het kasteel van Beynac. Ook een uitstapje naar de indrukwekkende abdij van Cadouin, of de mooie tuinen van Marqueyssac is de moeite waard. Ook aan mooie plaatsjes is er geen gebrek in de omgeving van de camping. Van het charmante plaatsje Belvès tot aan het schilderachtige Castelnaud-la-Chapelle, de mooie plaats Bergerac en het bastideplaatsje Domme!

Boek uw verblijf op Camping RCN Le Moulin de la Pique

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of RCN.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: