Camping Resort La Rive

Camping Resort La Rive is een luxe familiecamping bij de plaats Biscarrosse in het departement Landes. De camping ligt bij het Lac de Cazaux et de Sanguinet, niet ver van zee. Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een fijne strandvakantie met het hele gezin!

Over camping Resort La Rive

Camping Resort La Rive is een grote camping met 755 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende plekken op deze camping liggen in een bosrijk gebied. Zo is er altijd sprake van voldoende schaduw, ook tijdens de zonnige zomerdagen. Op het terrein van camping Resort La Rive is een mooi zwembadcomplex te vinden waar jong en oud zich gerust de hele dag kunnen vermaken. Zo zijn er maar liefst zes verschillende glijbanen. Uiteraard is er ook een waterspeeltuin voor de allerkleinsten. Even geen zin om in het zwembad te zwemmen? Geen probleem! Vanaf uw plekje op deze camping wandelt u zo naar het strand bij het meer, waar u heerlijk kunt relaxen. Op deze camping is verder een speeltuin, een sportterrein en een sauna met een stoombad. Er is altijd wel wat te beleven!
Camping Resort La Rive

In de omgeving van camping Resort La Rive

In de omgeving van camping Resort La Rive is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, onder meer de mooie Abbaye de Sorde of de abdij van Saint-Sever bezoeken. Uw vakantie in het departement Landes is niet compleet zonder een heerlijke wandel- of fietstocht door het prachtige Forêt des Landes. Dit prachtige uitgestrekte bos moet u echt eens bezocht hebben. Ook zijn er in het departement Landes veel leuke steden en dorpen te vinden. Zo zijn uitstapjes naar leuke plaatsen als Hastingues, Labastide-d’Armagnac, Mont-de-Marsan, Mimizan of de grotere plaats Dax absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Resort La Rive

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Landes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Landes ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk