Camping Sandaya Le Carbonnier

Camping Sandaya Le Carbonnier is een mooie camping, die midden in de natuur ligt bij het plaatsje Saint-Martial-de-Nabirat, in het departement Dordogne. Deze leuke camping is een ideale uitvalsbasis om de Dordogne te verkennen. Op deze camping kunt u gerust meerdere weken vakantie doorbrengen met het hele gezin, want er zijn veel leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen te vinden in de directe omgeving!

Over camping Sandaya Le Carbonnier

Deze mooie camping is een middelgrote camping met 180 verschillende staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De verschillende staanplaatsen liggen op een mooi groen, begroeid terrein en zijn van elkaar gescheiden door heggen en planten. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Vanaf de comfortabele en ruime staanplaatsen loopt u zo naar een van de verschillende zwembaden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Rondom de zwembaden staan ligstoelen waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er een leuke waterspeeltuin en een gewone speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Verder is er ook een midgetgolfbaan en een sportterrein.
Bij de receptie van de camping kunt u fietsen huren waarmee u de mooie omgeving kunt verkennen!
Camping Sandaya Le Carbonnier

In de omgeving van camping Sandaya Le Carbonnier

In de directe omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo staat het departement Dordogne bekend om zijn vele mooie bezienswaardigheden. Van grotten als de wereldberoemde grot van Lascaux tot aan indrukwekkende kastelen als kasteel Castelnaud en het kasteel van Beynac. Ook zijn er talloze mooie steden en dorpen te vinden in het departement Dordogne. Van grotere plaatsen als Bergerac, Montignac, Périgueux en het bijzonder mooie middeleeuwse plaatsje Sarlat tot aan charmante kleinere plaatsjes als Domme, La Roque-Gageac en Saint-Amand-de-Coly. Er is zoveel te zien en te beleven in de Dordogne dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Le Carbonnier

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: