Camping Sandaya Le Grand Dague

Camping Sandaya Le Grand Dague is een prachtige camping bij het plaatsje Atur in het hart van de Dordogne. Deze luxe camping is een ideale vakantiebestemming, want de camping is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de vele prachtige bezienswaardigheden en plaatsen in de Dordogne!

Over camping Sandaya Le Grand Dague

Camping Sandaya Le Grand Dague is een zeer grote camping met 546 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten of cottages huren. De staanplaatsen op deze camping zijn zeer ruim ingericht en van elkaar gescheiden door heggen, bomen en planten. Ook zijn er veel schaduwplekken te vinden waar het zelfs tijdens de erg warme zomerdagen goed uit te houden is. Op camping Sandaya Le Grand Dague is een mooi en groot zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad voor kleine kinderen en ook een waterspeeltuin kan niet ontbreken. Verder is er een sportterrein, een volleybalveld en kunt u ook fietsen huren bij de receptie. Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, want er is een animatieteam dat uw kinderen een onvergetelijke vakantie kan bezorgen!
Camping Sandaya Le Grand Dague

In de omgeving van camping Sandaya Le Grand Dague

In de omgeving van camping Sandaya Le Grand Dague is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een uitstapje naar de mooie stad Périgueux meer dan de moeite waard. In de mooie binnenstad kunt u gerust enkele uren doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Ook een bezoekje aan de leuke plaats Montignac is de moeite waard. Bij Montignac ligt de wereldberoemde grot van Lascaux, die bekend staat om zijn rotsschilderingen. Een bezoek aan deze grot is leuk voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Le Grand Dague

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: