Camping Sandaya Sanguinet Plage

Camping Sandaya Sanguinet Plage is een mooie camping in het departement Landes. De camping ligt aan een zandstrand met een zeilschool aan het Lac de Sanguinet. Deze kindvriendelijke camping is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen!

Over camping Sandaya Sanguinet Plage

Camping Sandaya Sanguinet Plage is een grote camping met 352 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en stacaravans huren. De staanplaatsen zijn vlak, ruim ingericht en van elkaar gescheiden door bomen en hoge struiken. Er is dan ook altijd voldoende schaduw en privacy. Op deze camping is veel te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi zwembad met waterglijbaan en apart kleuterbad. Ook is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Hiernaast is er ook animatie, zodat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Voor de sportievelingen is er een sportterrein, een tennisbaan, een volleybalveld en uiteraard is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen.
Camping Sandaya Sanguinet Plage

In de omgeving van camping Sandaya Sanguinet Plage

In de omgeving van camping Sandaya Sanguinet Plage is veel te zien en te beleven. Zo ligt de mooie stad Bordeaux op slecht een uurtje rijden van de camping. Hier kunt u gerust een dag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. In het mooie stadscentrum zijn tal van leuke bezienswaardigheden om te bezoeken, waaronder het Palais Gallien. Het departement Landes staat bekend om de prachtige uitgestrekte bossen. Een wandeling door het Forêt des Landes is dan ook aan te raden. Ook mooie abdijen als Abbaye de Sorde en de abdij van Saint-Sever zijn leuk om te bezoeken. Tel hier de vele mooie stranden in de omgeving bij op en het is duidelijk dat camping Sandaya Sanguinet Plage een ideale uitvalsbasis is voor een veelzijdige vakantie!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Sanguinet Plage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Landes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Landes ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk