Camping Sandaya Soustons Village

Camping Sandaya Soustons Village is een leuke camping voor het hele gezin. De camping ligt in een pijnboombos, vlak bij het meer van Soustons. Deze camping is een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Landes!

Over camping Sandaya Soustons Village

Camping Sandaya Soustons Village is een grote camping met 257 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages, tenten en stacaravans huren. Elk van de accommodaties is niet alleen van alle gemakken voorzien, maar ook duurzaam ingericht. Doordat de camping op een groen en bebost terrein gelegen is, is er altijd sprake van schaduw en voldoende privacy. Op camping Sandaya Soustons Village is een waar zwemparadijs te vinden waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk af kunnen koelen in het water. Er is een golfslagbad en een waterspeelruimte met waterstralen voor de kinderen. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. De camping ligt op slechts zes kilometer van het strand, waardoor dagen aan zee tot de mogelijkheden behoren!

In de omgeving van camping Sandaya Soustons Village

In de omgeving van camping Sandaya Soustons Village is veel te zien en te beleven. Zo kunnen de natuurliefhebbers en wandelaars onder ons uren wandelen in het prachtige Forêt des Landes. Ook zijn er in dit gebied verschillende mooie abdijen te vinden. Zo zijn zowel Abbaye de Sorde als de abdij van Saint-Sever absoluut de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Ook aan mooie plaatsen is er geen gebrek in het departement Landes. Uw vakantie in deze steek is eigenlijk niet compleet zonder mooie plaatsen als Dax, Hastingues en Mont-de-Marsan gezien te hebben.

Boek uw verblijf op camping Sandaya Soustons Village

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Landes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Landes ook interessant: