Camping Village Huttopia Lanmary

Camping Village Huttopia Lanmary is een prachtige natuurcamping bij het plaatsje Antonne-et-Trigonant in het departement Dordogne. Deze ruim opgezette camping ligt midden in de bossen van de Périgord en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Over camping Village Huttopia Lanmary

Camping Village Huttopia Lanmary is een middelgrote camping met 99 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten huren. De verschillende staanplaatsen zijn ruim ingedeeld en van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op deze camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud uren door kunnen brengen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad, zodat ook de allerkleinsten kunnen afkoelen in het water. Verder is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Ook is er een volleybalveld en zijn er fietsen te huur. Rondom deze mooie camping zijn tot slot ook talloze mooie wandelroutes en fietsroutes te vinden!

In de omgeving van camping Village Huttopia Lanmary

In de omgeving van camping Village Huttopia Lanmary is heel veel te zien en te beleven. Zo staat de Dordogne bekend om zijn vele mooie grotten en kastelen. U kunt onder meer de prachtige grot van Lascaux bezoeken, bij de leuke plaats Montignac. Bezoekjes aan mooie kastelen als Castelnaud en het kasteel van Beynac zijn leuk voor het hele gezin. Ook een uitstapje naar de mooie stad Périgueux behoort tot de mogelijkheden. In het oude centrum van deze leuke plaats kunt u gerust een middagje rondbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Camping Village Huttopia Lanmary is met andere woorden een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Boek uw verblijf op camping Village Huttopia Lanmary

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: