Flower Camping Des Pins

Flower Camping Des Pins is een mooie camping gelegen in een bos, vlakbij de plaats Soulac-sur-Mer in het departement Gironde. Deze camping is een goede uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze streek. Zo kunt u uitstapjes naar een van de vele leuke bezienswaardigheden in dit gebied combineren met dagjes aan het strand!

Over Flower Camping Des Pins

Flower Camping Des Pins is een middelgrote camping met 157 verschillende plaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende tenten, stacaravans en blokhutten huren. Dankzij de ligging in een bos zijn er genoeg schaduwplekken. Zo is het zelfs tijdens de warme zomerdagen prima uit te houden op deze camping. Op de camping is een mooi zwembad met een apart gedeelte voor kleuters. Ook is er een speeltuin voor de kinderen, een volleybalveld en is er natuurlijk altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie van de camping kunt u fietsen huren, zodat u de prachtige omgeving van deze camping op de fiets kunt verkennen. Het strand ligt op slechts 1,5 kilometer afstand van het campingterrein. Flower Camping Des Pins is dan ook een fijne vakantiebestemming voor gezinnen die tijdens de kampeervakantie graag enkele dagen door brengen aan zee!
Flower Camping Des Pins

In de omgeving van Flower Camping Des Pins

In de omgeving van deze mooie camping is genoeg te zien en te beleven. Van uitstapjes naar mooie plaatsen als het bruisende Bordeaux tot aan het charmante Saint-Émilion. In de omgeving van de camping zijn vele indrukwekkende bezienswaardigheden te vinden. Van de indrukwekkende Dune du Pyla, de grootste zandduin van Europa, tot aan de abdij van Sauve-Majeure en de vuurtoren van Cordouan. Ook interessant is een bezoekje aan de citadelle de Blaye. Deze citadel staat sinds 2008 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Er is zoveel te zien en te beleven in het departement Gironde dat u hier gerust enkele weken kunt verblijven zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Flower Camping Des Pins

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Gironde!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gironde ook interessant: