Sandaya Camping Le Col Vert

Sandaya Camping Le Col Vert is een mooie gezinscamping in het departement Landes en ligt ongeveer vijf kilometer ten noorden van het plaatsje Léon. De camping ligt aan het Étang de Léon, op slechts enkele kilometers afstand van de prachtige stranden.

Over Sandaya Camping Le Col Vert

Sandaya Camping Le Col Vert is een grote camping met 816 plaatsen. Op de camping kunnen verschillende accommodaties gehuurd worden, waaronder chalets, cottages en stacaravans. De camping ligt op een zeer bosrijk terrein, wat betekent dat u altijd voldoende privacy heeft. Ook zijn er dankzij de begroeiing vele schaduwrijke plekken, waardoor het hier tijdens de warme zomerdagen prima uit te houden is. Op de camping is een mooi zwembad aanwezig, waar jong en oud zich prima kunnen vermaken. Ook in het Étang de Léon kan gezwommen worden. Op het terrein van de camping is genoeg te beleven. Zo is er onder meer een tennisbaan en een volleybalveld en is er een speeltuin voor de kinderen. Bij de ingang van de camping kunt u fietsen huren, waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen. Uiteraard behoort een dagje aan het strand ook tot de mogelijkheden!
Sandaya Camping Le Col Vert

In de omgeving van Sandaya Camping Le Col Vert

In de omgeving van Sandaya Camping Le Col Vert is genoeg te zien en te beleven. De camping ligt bij het Forêt de Landes, een prachtig uitgestrekt bosgebied dat bekend staat om haar duizenden pijnbomen. Hier kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen. Ook uitstapjes naar de mooie Abbaye de Sorde en het Marais d’Orx behoren tot de mogelijkheden. Iets verder vindt u de bekende kustplaatsen Biarritz en Bayonne. Beide plaatsen zijn leuk om te verkennen. In elk van deze plaatsen kunt u gerust een dagje doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Sandaya Camping Le Col Vert is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Landes!

Boek uw verblijf op Sandaya Camping Le Col Vert

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Landes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Landes ook interessant: