Sandaya Camping Les Péneyrals

Sandaya Camping Les Péneyrals is een mooie camping in het departement Dordogne. De camping ligt ongeveer tien kilometer ten noorden van de leuke plaats Sarlat, in een omgeving waar erg veel te zien en te beleven is.Sandaya Camping Les Péneyrals Ook op de camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Dankzij haar gunstige ligging ten opzichte van vele leuke bezienswaardigheden en plaatsen, in het hart van de Dordogne, is Sandaya Camping Les Péneyrals een ideale vakantiebestemming.

Over Sandaya Camping Les Péneyrals

Sandaya Camping Les Péneyrals beschikt over 250 plaatsen, waarvan 136 huuraccommodaties. De staanplaatsen liggen op een prachtig groen en glooiend terrein en zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Op de camping zijn diverse openluchtzwembaden te vinden, evenals een kleuterbad en waterspeeltuinen. Dankzij de aanwezigheid van vier verschillende waterglijbanen kunnen jong en oud hier met veel plezier de warme zomerdagen doorbrengen. De camping ligt in een groot eikenbos, waardoor u ook tijdens de warme zomerdagen in de schaduw kunt genieten van een goed boek. Naast de verschillende zwembaden zijn er ook verschillende sportvelden te vinden op de camping. Van een volleybalveld en een voetbalveld tot aan een basketbalveld, een tennisbaan en een midgetgolfbaan. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin. Op Sandaya Camping Les Péneyrals hoeft niemand zich te vervelen.
Sandaya Camping Les Péneyrals

In de omgeving van Sandaya Camping Les Péneyrals

In de omgeving van de camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan de mooie middeleeuwse plaats Sarlat meer dan de moeite waard. In haar historische centrum zijn vele leuke winkeltjes en prachtige straatjes te vinden. Ook het Manoir de Gisson, een bijzonder herenhuis uit de dertiende eeuw, is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Ook een bezoekje aan prachtige tuinen, zoals de tuinen van Eyrignac en de tuinen van Marqueyssac is de moeite waard. Beide tuinen staan bekend om de prachtige heggen. In beide tuinen kunt u gerust uren wandelen zonder dat u uitgekeken raakt.

Ook zijn er in de omgeving van de camping vele prachtige grotten te vinden, waaronder de grot van Lascaux bij Montignac. Bij Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil vindt u de bijzondere prehistorische schuilplaatsen Abri de Cap Blanc en Grotte du Sorcier. In beide grotten zijn prehistorische muurtekeningen gevonden. Tot slot zijn er in de omgeving van Sandaya Camping Les Péneyrals vele mooie kastelen te vinden die elk meer dan de moeite waard zijn om met een bezoekje te vereren. Van Château Castelnaud en het kasteel van Beynac tot aan het Château de Cénevières in het aangrenzende departement Lot!

Boek uw verblijf op Sandaya Camping Les Péneyrals

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in Dordogne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: