Sandaya Camping Soulac Plage

Sandaya Camping Soulac Plage is een mooie camping in het departement Gironde, vlakbij de plaats Soulac-sur-Mer.Sandaya Camping Soulac Plage De camping ligt direct aan de kust, waardoor deze camping een ideale uitvalsbasis is voor een heerlijke strandvakantie.

Over Sandaya Camping Soulac Plage

Sandaya Camping Soulac Plage is een zeer grote camping met 744 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages huren. De plaatsen op deze mooie camping zijn van elkaar gescheiden door hoge naaldbomen en struiken. Op het terrein van Sandaya Camping Soulac Plage is altijd wel wat te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi buitenzwembad met een waterglijbaan en een apart kleuterbad. Hiernaast zijn er ook twee jacuzzi’s en is er een ruim gedeelte met ligstoelen. Tijdens de warme zomerdagen kan jong en oud hier heerlijk afkoelen in het water. Ook is er zowel een tennisbaan als een volleybalveld. Ook is er een tafeltennistafel en is er een grote speeltuin waar kinderen met hun leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Tot slot zijn er bij de ingang van de camping fietsen te huur waarmee u de omgeving kunt verkennen!
Sandaya Camping Soulac Plage

In de omgeving van Sandaya Camping Soulac Plage

In de omgeving van Sandaya Camping Soulac Plage is genoeg te zien en te beleven. Het departement Gironde staat bekend om de vele uiteenlopende bezienswaardigheden. Van de grootste zandduin van Europa, Dune du Pyla, tot aan de mooie abdij van Sauve-Majeure, citadelle de Blaye en de vuurtoren van Cordouan. Ook kan een bezoekje aan de mooie stad Bordeaux niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze omgeving. In deze grote stad kunt u gerust een dag doorbrengen zonder dat u raakt uitgekeken. Zo kunt u hier onder meer het Palais Gallien bewonderen. Sandaya Camping Soulac Plage is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Gironde!

Boek uw verblijf op Sandaya Camping Soulac Plage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in Gironde!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gironde ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk