Camping Camp Redon

Camping Camp Redon is een leuke camping bij het schitterende plaatsje Cordes-sur-Ciel in het departement Tarn. De camping ligt in een mooie omgeving en is een ideale vakantiebestemming voor een onbezorgde familievakantie.

Over camping Camp Redon

Camping Camp Redon is een relatief kleine camping, met 51 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten safaritenten huren. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door een gevarieerde begroeiing van struiken en bomen. Er is vrijwel altijd sprake van voldoende privacy. Op het terrein van de camping is een leuk zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Bij het zwembad is een terras met ligstoelen en parasols. Uiteraard is er ook een apart kleutergedeelte. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Camping Camp Redon is een uitstekende vakantiebestemming voor een fijne vakantie met het hele gezin!

In de omgeving van camping Camp Redon

In de omgeving van camping Camp Redon is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, onder meer de mooie stad Albi bezoeken. Voor een uitgebreid bezoek aan deze mooie stad kunt u gerust een dag de tijd nemen. Uw bezoek aan Albi is eigenlijk niet compleet zonder de mooie kathedraal Sainte-Cécile gezien te hebben. Deze indrukwekkende kathedraal ligt in het historische centrum van de stad. Ook een bezoekje aan het Musée Toulouse-Lautrec is de moeite waard, evenals een bezoekje aan de mooie rotsformaties van Le Sidobre en de mooie Montagne Noire!

Boek uw verblijf op camping Camp Redon

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Tarn!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Tarn ook interessant: