Camping Canoë Les Gorges du Tarn

Camping Canoë Les Gorges du Tarn is een gezellige familiecamping bij het plaatsje Rivière-sur-Tarn, in het departement Aveyron. De camping ligt direct aan de rivier Tarn en is een ideale uitvalsbasis voor een leuke vakantie in dit gebied.

Over camping Canoë Les Gorges du Tarn

Camping Canoë Les Gorges du Tarn is een middelgrote camping met 148 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De plekken op deze camping liggen verdeeld over een langgerekt, begroeid terrein. Zo zijn de verschillende staanplaatsen van elkaar gescheiden door heggen, bomen en struiken. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy. Er is genoeg te beleven op deze camping. Er is een mooi zwembad, met een glijbaan van 37 meter lang waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad. Rondom het zwembad ligt een terras met ligstoelen en parasols. Verder is er een leuke speeltuin voor kinderen en een strandje bij de rivier Tarn waar gezwommen kan worden. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur, waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Canoë Les Gorges du Tarn

In de omgeving van camping Canoë Les Gorges du Tarn is enorm veel te zien en te beleven. Zo ligt deze camping in de prachtige Gorges du Tarn, die meer dan de moeite waard is om te verkennen. Ook ligt het mooie kasteel van Peyrelade niet ver van de camping. Verder is ook een bezoekje aan het indrukwekkende natuurpark Chaos de Montpellier-le-Vieux de moeite waard om te bezoeken. Dit landschap staat bekend om zijn talloze indrukwekkende rotsformaties. Er is zoveel te zien en te beleven in de omgeving van camping Canoë Les Gorges du Tarn, dat u hier gerust meerdere weken door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Boek uw verblijf op camping Canoë Les Gorges du Tarn

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Aveyron!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: