Camping Castel Domaine La Paille Basse

Camping Castel Domaine La Paille Basse is een mooie gezinscamping op de grens van de departementen Lot en Dordogne, iets te noorden van de plaats Souillac.Camping Castel Domaine La Paille Basse Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie, waarbij zowel uitstapjes in Lot als in Dordogne tot de mogelijkheden behoren.

Over Camping Castel Domaine La Paille Basse

Camping Castel Domaine La Paille Basse is een redelijk grote camping met 296 staanplaatsen. Op het terrein van de camping zijn 148 huuraccommodaties te vinden. Zo kunt u hier onder meer verschillende chalets en stacaravans huren. Camping Castel Domaine La Paille Basse ligt op een uitgestrekt en bebost terrein. Onder de schaduw van de vele bomen en struiken zijn er zelfs tijdens de warme zomerdagen voldoende schaduwplekken. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden, inclusief een leuke waterglijbaan en een kleuterbad. Ook zijn er verschillende sportvelden, waaronder een voetbalveld en een volleybalveld. Ook is er een tennisbaan en kan er op paarden en pony’s gereden worden. Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin, want er is altijd wel wat te beleven.
Camping Castel Domaine La Paille Basse

In de omgeving van Camping Castel Domaine La Paille Basse

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan de mooie tuinen van Eyrignac meer dan de moeite waard. Deze mooie tuinen liggen op slechts een kwartiertje rijden van de camping. Naast deze mooie tuinen zijn er in de omgeving van de camping ook mooie grotten te vinden. Zo zijn bezoekjes aan Gouffre de Padirac, de grot van Lascaux en Grotte de Lacave meer dan de moeite waard. Ook een bezoekje aan de bekende bedevaartsplaats Rocamadour kan niet ontbreken. Er is zoveel te zien in de omgeving van deze camping dat u hier gerust meerdere weken door kunt brengen.

Boek uw verblijf op Camping Castel Domaine La Paille Basse

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Lot!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant: