Camping Château Le Haget

Camping Château Le Haget is een leuke gezinscamping bij het plaatsje Montesquiou in het departement Gers.Camping Château Le Haget De camping ligt bij het prachtige Château le Haget, een kasteel uit de negentiende eeuw. Deze camping is een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Gers!

Over Camping Château Le Haget

Camping Château Le Haget is een middelgrote camping met 106 staanplaatsen. Er zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten chalets en stacaravans. De staanplaatsen zijn ruim en dankzij de natuurlijke begroeiing is er altijd voldoende privacy. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, waar u tijdens de warme zomerdagen heerlijk af kunt koelen in het water. Er is een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Ook is er een volleybalveld en is er natuurlijk altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Ook is er animatie voor de kinderen, zodat zij zich nooit hoeven te vervelen. Camping Château Le Haget is dan ook een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van Camping Château Le Haget

In de omgeving van Camping Château Le Haget is genoeg te zien en te beleven. Zo behoort bijvoorbeeld een uitstapje naar Larressingle tot de mogelijkheden. Larressingle is het kleinste vestingplaatsje van heel Frankrijk. Ook een bezoekje aan het mooie bastideplaatsje Montréal of de interessante Gallo-Romeinse Villa de Séviac is meer dan de moeite waard. In de grotere plaats Auch kunt u onder meer de indrukwekkende kathedraal bezichtigen. Een bezoekje aan het kasteel van Lavardens is leuk voor jong en oud. Deze mooie camping is dan ook een prima uitvalsbasis om het departement Gers te verkennen!

Boek uw verblijf op Camping Château Le Haget

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Gers!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gers ook interessant: