Camping de la Bonnette

Camping de la Bonnette is een gezellige familiecamping bij het leuke plaatsje Caylus in het departement Tarn-et-Garonne. De camping ligt aan het riviertje La Bonette, in een omgeving waar enorm veel te zien en te beleven is. Deze camping is dan ook een prima vakantiebestemming voor een leuke vakantie in het departement Tarn-et-Garonne!

Over camping de la Bonnette

Camping de la Bonnette is een kleine camping met 56 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en tenten huren. De ruim ingerichte staanplaatsen liggen onder bomen en zijn van elkaar gescheiden door heggen. Er is vrijwel altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Op het terrein van de camping is een mooi buitenzwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme en zonnige zomerdagen. Uiteraard is er een apart kleutergedeelte. Ook is er een terras waar meerdere ligbedden staan. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Verder is er een volleybalveld en is er uiteraard ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren om de prachtige omgeving van camping de la Bonnette te verkennen!
Camping de la Bonnette

In de omgeving van camping de la Bonnette

In de omgeving van camping de la Bonnette is veel te zien en te beleven. Zo is een wandeling door het nabijgelegen plaatsje absoluut de moeite waard. Ook zijn er in deze streek verschillende mooie abdijen te vinden. Uitstapjes naar abdijen als de abdij van Beaulieu-en-Rouergue, de abdij van Belleperche en de abdijkerk van Moissac zijn meer dan de moeite waard. U kunt gerust meerdere weken vakantie doorbrengen op deze leuke camping zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping de la Bonnette

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Tarn-et-Garonne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Tarn-et-Garonne ook interessant: