Camping de La Cascade

Camping de La Cascade is een mooie terrassencamping en ligt in een bocht van de rivier Tarn, vlakbij de plaats Saint-Rome-de-Tarn.Camping de La Cascade Deze camping is een goede uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Aveyron.

Over Camping de La Cascade

Camping de La Cascade is een middelgrote camping met 91 staanplaatsen. Op het terrein van de camping staan 43 huuraccommodaties. Hier kunt u onder meer verschillende soorten starcaravans en chalets huren. Vanaf het terrein van de camping kunt u genieten van een mooi uitzicht over de rivier Tarn. Op Camping de La Cascade zijn genoeg schaduwplekken te vinden, waardoor het hier ook tijdens de zonnige zomerdagen goed uit te houden is. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water. Voor de sportievelingen onder ons is er een tennisbaan aanwezig en uiteraard is er ook een speeltuin voor de kinderen. Doordat Camping de La Cascade direct aan de rivier Tarn ligt, wandelt u zo vanaf uw staanplaats naar een klein strandje, waar u heerlijk kunt zwemmen.

In de omgeving van Camping de La Cascade

De omgeving van deze leuke camping staat bekend om haar vele bezienswaardigheden. Allereerst is er het indrukwekkende viaduct van Millau. Dit viaduct staat bekend als de hoogste brug ter wereld en moet u echt eens gezien hebben. Ook uitstapjes naar mooie plaatsen als Millau en de indrukwekkende middeleeuwse plaatsjes La Couvertoirade en Sainte-Eulalie-de-Cernon behoren tot de mogelijkheden. Voor de natuurliefhebbers onder ons zijn bezoekjes aan het indrukwekkende landschap van Chaos de Montpellier-le-Vieux, Gorges du Tarn en Gorges de la Jonte meer dan de moeite waard. Wanneer u uw vakantie door wenst te brengen in het departement Aveyron is deze camping een meer dan geschikte uitvalsbasis!

Boek uw verblijf op Camping de La Cascade

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Aveyron!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: