Camping du Port

Camping du Port is een ruim opgezette, parkachtige camping bij het plaatsje Creysse in het departement Lot.Camping du Port Deze camping ligt direct aan de rivier Dordogne en is een uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in een van de mooiste streken van Frankrijk!

Over camping du Port

Camping du Port is een middelgrote camping met 100 plaatse. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten safaritenten huren. De verschillende plaatsen liggen op een licht glooiend, ruim opgezet, groen kampeerterrein. Dankzij de begroeiing is er altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Tijdens de warme zomerdagen kunnen jong en oud heerlijk afkoelen in het mooie zwembad. Uiteraard is er ook een ondiep gedeelte in het zwembad, zodat ook de allerkleinsten in het water kunnen spelen. Rondom het zwembad zijn diverse comfortabele ligbedden en parasols beschikbaar. Doordat camping du Port aan de rivier Dordogne ligt, kunt u ook in het natuurwater zwemmen. Ook kunt u hier kanovaren en is er op het terrein van de camping een sportveld aanwezig waar jong en oud kunnen spelen. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen.
Camping du Port

In de omgeving van camping du Port

In de omgeving van camping du Port is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het prachtige bedevaartplaatsje Rocamadour bezoeken. Dit prachtige plaatsje is tegen een rots aangebouwd en behoort volgens velen tot de allermooiste plaatsjes in Frankrijk. Bij Rocamadour kunt u ook de mooie grotte des Merveilles bezoeken, of Le Rocher des Aigles. Laatstgenoemde is een leuk vogelpark waar tal van roofvogels te bewonderen zijn. Leuk voor jong en oud! Tot slot is ook een bezoekje aan Gouffre de Padirac de moeite waard. Deze bijzondere grot ligt op de bodem van een diepe schacht. Een bezoekje aan deze bijzondere grot zal u zich nog lang kunnen herinneren.

Boek uw verblijf op camping du Port

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Lot? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Midi-Pyrénées!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant: