Camping du Viaduc

Camping du Viaduc is een leuke familiecamping aan de rivier Tarn, op loopafstand van de leuke plaats Millau. Dankzij haar ligging aan de rivier Tarn zijn er volop mogelijkheden om te zwemmen.

Over Camping du Viaduc

Camping du Viaduc is een middelgrote camping met 235 plaatsen. Op het terrein van deze camping zijn 109 huuraccommodaties te vinden. Zo kunt u op Camping du Viaduc verschillende soorten stacaravans huren. De camping ligt op een groen terrein. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door lage heggen en zijn vrijwel allemaal voorzien van voldoende schaduwplekken. Op de camping is een mooi zwembad te vinden met een leuke waterglijbaan en een kleuterbad voor de allerkleinsten. Op het terrein van Camping du Viaduc is genoeg te beleven voor kinderen. Zo is er een leuke speeltuin en is er kinderanimatie. Ook is er een volleybalveld waar jong en oud zich kunnen vermaken. Uiteraard kan een typisch Franse Petanque baan niet ontbreken. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping du Viaduc hoeft niemand zich te vervelen!

In de omgeving van Camping du Viaduc

In de omgeving van deze familiecamping is veel te zien en te beleven. Zo staat de omgeving van deze camping bekend om haar vele prachtige wandelroutes door het prachtige landschap van Grands Causses. Op ongeveer 36 kilometer afstand van de camping ligt de mooie grot van Dargilan. Een andere mooie grot, Aven Armand, is ook goed bereikbaar vanaf de camping. Ook het bijzondere landschap Chaos de Montpellier-le-Vieux is de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Dit landschap staat bekend om haar indrukwekkende rotsformaties. Tot slot kunnen bezoekjes aan de prachtige Gorges du Tarn, met het kasteel van Peyrelade en de mooie Gorges de la Jonte niet ontbreken. In laatstgenoemde kloof kunt u vele roofvogels spotten. Deze familiecamping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Aveyron!

Boek uw verblijf op Camping du Viaduc

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Aveyron!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: