Camping La Serre

Camping La Serre is een mooi camping bij het plaatsje Aigues-Vives, in het departement Ariège. De camping ligt midden in een natuurreservaat en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers.

Over camping La Serre

Camping La Serre is een middelgrote camping met 74 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten safaritenten huren. De staanplaatsen liggen verdeeld over een mooi groen terrein en zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Zo is er vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook kleuterbad. Rondom het zwembad ligt een betegeld terras met ligstoelen en parasols. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een volleybalveld en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping La Serre

In de omgeving van camping La Serre is veel te zien en te beleven. Zo zijn uitstapjes naar mooie kastelen als Château de Foix, Château de Lagarde, het kasteel van Roquefixade en het kasteel Montségur meer dan de moeite waard. Ook zijn er verschillende indrukwekkende grotten te vinden in het departement Ariège. Van de grot van Bédeilhac en de grot van Lombrives tot aan de grot van Mas d’Azil, Grotte de Niaux en Rivière Souterraine de Labouiche. Er is zoveel te zien en te beleven in het departement Ariège dat u gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen op camping La Serre zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping La Serre

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Ariège!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ariège ook interessant: